У Дії дали знак власникам паспортів-книжечок щодо заміни їх на ID-картки

Відповідне повідомлення з’явилося у Telegram-каналі застосунку

У Telegram-каналі Дія з’явилося повідомлення такого змісту:

Ні повісток, ні паспорта-книжечки в Дії не буде

 

Це ваш знак, щоб оновити документ на ID-картку

Воно викликало жваве обговорення у читачів каналу. Одні цікавилися, що це для них змінює, інші вказували на застарілість паперового документа.

Хтось обурювався через необхідність носити разом з ID-карткою довідку про реєстрацію місця проживання, а хтось нарікав на російську мову у паспорті-книжці:

Нахіба він вам потрібен, ви йдете у ногу з технологіями чи користуєтеся радянськими та застарілим?

 

Паспорт книжка це рудимент

 

Чому я заради того, щоб мій паспорт книжечка  відображався в Дії, повинен змінювати його? Треба витрачати час і гроші, щоб паспорт відображався в додатку.

 

Моя причина незаміни зараз така: місце народження на окупованій території, довбають майже на кожному блокпості, а в старому хоч прописка київська 2004 року є.

 

Навіщо себе так обмежувати цим куском бумаги та картону. Пластик - це майбутнє.

 

Як тільки приберете цю х*рню формату А4 з інфо про прописку, яка йде до пластику, так люди одразу і перейдуть на нього, ось спробуйте

 

Ота штука про прописку робиться за 3 секунди в Дії і в пдф форматі уже на вашому телефоні. З ніякими паперами ходити не потрібно

 

Ну а я через два роки переклею фото безкоштовно в останній раз і забуду, а  хто хоче , той нехай платить хоч до 100 років.

 

Паспорт-книжечку можна замінити по першій причині, що там присутня російська мова і переклад з української на російську.

Нагадаємо, торік Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь заявив, що паспорт-книжечка не відповідає законодавству:

Паспорти-книжечки поза законом. На власників чекає великий обмін?

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень