Торговця спиртом викрили рівненські фіскали

Тепер на чоловіка чекає суд

Понад дві тонни етилового спирту купив чоловік з Рівненщини на перепродаж. Про його плани підзаробити дізналася фіскальна служба

Слідчі управління фінансових розслідувань обласної фіскальної служби завершили досудове розслідування за фактом незаконного придбання, а також зберігання з метою збуту незаконно виготовленого етилового спирту.

У ході досудового розслідування встановлено, що мешканець одного з районів області з метою особистого збагачення придбав та зберігав понад 2 тони спирту етилового, який в подальшому планував реалізувати, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Спирт був виготовлений незаконно, кажуть правоохоронці. Його вилучили. А обвинувальний акт скерували до суду.

Відповідальність за вказаний злочин передбачає від 85 000 до 170 000 гривень штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень