Тисячі ракет полетять на росію: експерт назвав сценарій війни США і Москви

Чи буде реальне зіткнення?

США готові до війни з Росією далекобійними засобами у повітрі. І матимуть перевагу. Але на полі бою перевагу можуть здобути росіяни. Про це інтерв'ю Главреду заявив політичний аналітик Олександр Кочетков.

- Дистанційно – США абсолютно готові. За допомогою України Штати перевірили всі свої засоби ураження, системи залпового вогню, авіацію, розвідку, супутники, все, що потрібно для дистанційного удару, ракети – все це працює і є дуже надійним.

 

США надають нам одиничні екземпляри, але раптом що вони можуть випустити декілька тисяч ракет майже одночасно по території Росії.

 

І практично всі ці ракети влучать у цілі, бо протиракетна і протиповітряна оборона Росії не така, щоб стримати масований удар ракетним озброєнням.

 

 

Американська авіація, звісно, буде втрачатися в такому зіткненні, але вона точно буде переважати російську.

 

Вже зрозуміло, що на морі Росія не зможе нічого протиставити країнам НАТО, бо вона нічого не може зробити з Україною, яка навіть не має свого флоту, але успішно знищує російський флот, - вважає Кочетков.

Утім, у контактному військовому протистоянні перевага буде вже у російських окупантів, які навчилися воювати в боях з армією України.

- А от у контактному бою, на позиціях перевагу буде мати Росія. У ближньому бою з безпілотниками, бронетехнікою, новою тактикою все буде інакше: все це натівці спостерігають, але практичного досвіду застосування не мають.

 

Тут Росія буде, безумовно, переважати, бо ЗСУ – це найкращий вчитель. Ми таки навчили росіян битися по-справжньому, - наголосив Олександр Кочетков.

Нагадаємо, очільник Пентагону Ллойд Остін назвав імовірним сценарій військового зіткнення НАТО з Росією в разі поразки України. Якщо так станеться, Москва нападе вже на країни Балтії - Латвію, Естонію та Литву.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень