«Теплі» кредити на Рівненщині видаватимуть тепер і в «Приватбанку»

Розширено перелік банківських установ, де діє спеціальна кредитна програма

Тепер «теплі» кредити можна буде отримати не лише в Ощадбанку, Укргазбанку та Укрексімбанку, а й в Приватбанку

 

Нагадаємо, Уряд продовжив дію програми «теплих» кредитів на 2017 рік та удосконалив порядок надання відшкодування за нею.

У цьому році, як і раніше, жителі Рівненщини зможуть отримати державну безповоротну фінансову допомогу на впровадження енергоефективних заходів у розмірі:

20% - на придбання «негазових» котлів,

35% – для утеплення індивідуального житла,

40% - для ОСББ,

70% - для отримувачів субсидій, які входять у склад цих ОСББ.

Цьогоріч стане обов’язковим впровадження комерційного обліку при проведенні заходів з термомодернізації багатоквартирних будинків. Таким чином, ОСББ зможуть контролювати фактичне споживання енергоресурсів по будинку та оцінювати ефективність впровадження енергоефективних заходів. На такі заходи ОСББ зможуть, як і раніше, отримувати 40% безповоротної фінансової допомоги.

Активно долучається до державної Програми Рівненщина, де прийняті подібні місцеві програми здешевлення «теплих» кредитів.

Це додаткова фінансова допомога, оскільки можливо отримати відшкодування одразу з державного та місцевого бюджетів, що в рази здешевлює вартість необхідних матеріалів та обладнання для утеплення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень