«Таня! Вони відкупляться!»: 2,5 роки після ДТП на Рівненщині люди, які втратили здоров'я, не можуть знайти правди в Суді

Наруга над Правосуддям у Костополі?

Колаж -- наш: всі фото -- ілюстративні, не з місця подій

До нас звернулося подружжя з Рівного. Два з половиною роки тому люди стали жертвами наїзду з боку чоловіка, який – за їхніми словами – був позбавлений прав, але перебував напідпитку за кермом авто і рухався з перевищенням швидкості.

В результаті

У потерпілого після ДТП паралізована права рука, у дружини пошкодився зір. Головне ж  відчуття безпорадності перед лицем Неправди, яка торжествує і нічого не боїться.

Того дня, 29.07.2021, у селі Лісопіль під Костополем він буквально вилетів з дороги і припечатав до воріт двох людей з Рівного – обом за 60: Альтман Олександр Юхимович та Остапович Тетяна.

ДТП скоїв житель села Лісопіль, який, кажуть, мав 2,1 проміле алкоголю в крові і, як виглядає, нічого не боявся, якщо знову напідпитку та без прав сів за кермо.

Фото -- ілюстративне -- не з місця подій

Потерпіла розказує:

- Ми в той час приїхали до села на дачу і стояли біля хвіртки.

 

Внаслідок удару мій чоловік отримав середні тілесні пошкодження (хірургічний перелом шийки плеча), а я гематому ока і багато поранень на лиці.

 

Подруга моя, коли зустріла мене через два місяці і дізналася, хто був за кермом та наїхав на нас з чоловіком, так і сказала: «Таня! Ти знаєш, хто його батьки. Вони відкупляться!».

 

Але я вважаю, що покарання має бути, інакше завтра той, хто звик їздити п’яний за кермом і мало не вбив нас із чоловіком, таки вб’є когось іншого, бо звик, що його  всі покривають.

 

Цього не можна допустити.

ЖІНКА ПІДОЗРЮЄ ЗМОВУ

Кримінальна справа була відкрита в м. Костопіль. Спочатку, як каже потерпіла, все було «як закон пише».

Було до того часу, поки винуватець аварії, житель села Лісопіль, а точніше його батьки, не найняли адвоката, який раніше працював начальником слідства в м. Костопіль.

- З того часу розслідування стало тормозити по любій причині. Ми змушені були звертатися за допомогою в прокуратуру.

 

Слідчого поміняли. Розслідування відтягнулося, та, врешті-решт,було закінчено через рік і два місяці.

 

Справу передали до Костопільського суду в вересні 2022 р. Справа 564/670/22 стаття:частина 1 статті 286-1.

 

Судовий розгляд даної справи триває уже півтора року, а саме кримінальне провадження два з половиною роки.

 

І на нашу думку, все це свідомо затягується.

 

Винуватець ДТП просто не являється до суду під різними приводами, сподіваючись, що ми втомимося їздити до Костополя, але...

 

Такий тривалий розгляд зумовлений систематичними неодноразовими неявками до суду обвинуваченого, незважаючи на те, що всі дати судових засідань попередньо узгоджуються.

 

Суддя приймає клопотання від адвокати підсудного і задовольняє їх, не маючи на те законних підстав.

 

Сторона обвинувачення, прокурор Олександр С. не заперечує судді.

 

Це відбувається постійно. Ми, потерпіла сторона, вбачаємо у цьому  заговір між адвокатом підсудного, прокурором та суддею.

 

Це справжня наруга над Правосуддям!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень