Субсидію на Рівненщині просять у 8 разів більше, ніж раніше

Саме у 8 разів збільшилась кількість прохачів субсидій у порівнянні з минулим роком.

Варто зазначити, що напередодні на селекторній нараді з цього приводу в ОДА керівники районів стверджували, що станом на 1 вересня подібних звернень надійшло 70 тисяч. А перший заступник голови області, Юрій Приварський зазначив, що майже на 94 % усі ці прохання задовольняють: 

– 100 % опрацьовано по місту Кузнецовську, по Зарічненському та Гощанському районах. Фактично ми маємо кількість сімей, яким призначено субсидії, автоматично, по минулому періоду - 100 % призначення перерахунків. По проценту призначення нових субсидій, з врахуванням відмов, ми маємо 90 %.

Між тим, Юрій Приварський дав завдання головам районів до 30-го жовтня опрацювати всі 100 % звернень мешканців області. До слова, на сьогодні середній розмір субсидії складає більше 200 гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень