Стилісти назвали 5 важливих речей, які потрібно сказати перукареві перед стрижкою

Щоб зачіска вийшла вдалою

Щоб отримати у перукарні гарний результат, потрібно правильно зрозуміти один одного. Клієнт має чітко розповісти, чого очікує, а майстер має професійно виконати роботу з врахуванням особливостей клієнта.

Аби контакт між двома сторонами відбувся, обхідно дати відповіді на такі питання

Як ви укладаєте волосся

Майстру треба знати, як ви укладаєте волосся і доглядаєте за ним щодня. За словами експертів, хороший фахівець і сам запитає про це: йому важливо зрозуміти, чи готові ви укладати локони щодня, чи просто розчісуєте їх — від цього залежить вибір стрижки.

Яке волосся у вас від природи

Наприклад, якщо воно густе і хвилясте, потрібно бути обережними з шарами — вони можуть як прикрасити, так і зробити локони занадто об'ємними. Тому перукарю так важливо знати, яке у клієнтки волосся.

Назвіть конкретні цифри, коли йдеться про довжину

Формулювання «просто приберіть посічені кінці» може призвести до того, що ви попрощаєтеся з 30-сантиметрами волосся. Якщо ви хочете, щоб воно стало коротшим лише на 2 сантиметри, обов'язково скажіть про це!

Запитайте, яка стрижка підійде до вашого обличчя

Навіть, якщо ви прийшли з фотографією бажаної зачіски, поцікавтеся у майстра, яка саме матиме кращий вигляд із вашою формою обличчя. Стилісти впевнені, що насамперед треба дивитися на неї, а не на тренди, і розмова з перукарем допоможе вам вибрати по-справжньому ефектний варіант.

Які продукти та процедури вам варто спробувати

Це не означає, що ви маєте піти з салону з горою нових флаконів — навпаки, агресивні продажі швидше є червоним прапорцем. Однак, якщо майстер просто дає пораду, а не починає нав'язувати вам косметику, то скористайтеся рекомендацією — вона напевно допоможе вашому волоссю виглядати на всі сто.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень