Справжні роми обходять їх стороною: перед ким вони втрачають увесь магнетизм

І не просять гроші

Кожен у житті зустрічав таких ромів, які починають розмову з компліментів і швидко переходять до свого - просять гроші. Інколи це завершується справжніми кримінальними справами про шахрайство у поліції. Адже люди ніби потрапляють на гачок, і не свідомо віддають свої гроші, коштовності чи майно.

Більшість таких «гадалок» - хороші психологині. Вони обирають абсолютно різних людей, пильно вдивляються в обличчя, вивчаючи настрій, сканують зовнішність потенційної жертви.

 

Потім підбирають тактику та заздалегідь заготовлені фрази, які допоможуть їм отримати гроші, прикраси, техніку або й куди масштабніші результати.

Сумним та спантеличеним особам вони починають передбачати, що раптом у них все налагодиться, все буде добре. Людям невеликого достатку вони бажають здоров'я, також говорять про щастя їхніх дітей та рідних. До багатих такі «гадалки» застосовують особливий підхід. Вони поводяться з ними акуратно. Незалежно від настрою, вони завжди передбачають багатіям великий достаток у майбутньому, вдалі угоди, а ті, своєю чергою, щедро винагороджують їх. Сумному бізнесменові таке пророцтво підіймає настрій, а веселому лише підкріплює його впевненість у своєму стабільному становищі.

Особливо такі особи люблять чіплятися до багатої людини, якщо вона перебуває у супроводі друзів чи сім'ї. У присутності близьких багатий не може відмовити, тому що це створить репутацію скнари, тому в компанії важливих людей багатий майже завжди дасть ворожці грошей (навіть тоді, коли не особливо цього хоче).

Яких людей «гадалки» обходять десятою дорогою:

  • Групи людей. Зазвичай ворожки обирають жертв-одинаків.
  • Розважливих та розумних людей. Тих, хто здатний адекватно мислити, ніхто не зможе обдурити. Одне розумне питання, адресоване потенційній шахрайці, відразу збиває її з пантелику, оскільки її більше цікавлять наївні особистості.
  • Впевнених у собі персон ворожки обходять стороною, тому що їм складно щось нав'язати чи обдурити. Неординарні особи. Такі «пророки» цураються людей, які гострі на язик, які можуть вигадати якусь відповідь невідомою мовою або поводитися нестандартно: раптово почати співати чи танцювати. Це збиває з пантелику. Гучних, запальних людей, які ще й лаються.
  • Агресивних осіб. Ті хто готовий битися, ні в кого не викликають бажання продовжувати розмову.
  • Представників правоохоронних органів «жебраки» бояться завжди, бо не хочуть зайвих проблем. Збиває з пантелику й зустрічна пропозиція погадати «гадалці». Прокльон у відповідь чи тверде переконання в тому, що зараз на неї наведуть вроки по-справжньому лякає, бо ці люди самі вірять в силу таких слів.

Ну і ще, завжди остерігаються рішучих особистостей. Тих, хто здатен викликати поліцію, кликати на допомогу, бити на сполох серед вулиці. Від таких людей, всілякі віщуни - біжать геть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень