Сьогодні в «Євро-Арт» презентують «Натюрморт з мідним черпаком» Іваненка

Сьогодні, 28 лютого, о 15.00 годині в галереї «Євро-Арт» відбудеться презентація нової роботи Анатолія Іваненка.

Відомий рівненський художник Анатолій Іваненко, який здобув визнання в Україні та світі, нещодавно написав нову картину «Натюрморт з мідним черпаком, або Прилетіли синички» (80 см х 95 см, полотно, олія).

Як більшість робіт живописця, котрі нещодавно експонувалися в галереї європейського живопису «Євро-Арт», презентована картина також містить багато прихованих таємниць із символічним значенням.

«Глядачам буде цікаво ознайомитися як із самою роботою, що написана у стилістиці критичного реалізму, так і її філософською інтерпретацією від самого автора. Анатолій Іваненко у своєму наративі розповість про життя матеріальних предметів, створених у художніх образах в сюжеті натюрморту, розкриє їх взаємозв’язок з атмосферою буття людини та затишком нашої оселі», – запевняють організатори.

Презентація відбуватиметься у святковій загадковості і дозволить зрозуміти як колористику полотна, так і незвичайність його сюжетної лінії. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень