Сьогодні стартує пробне ЗНО

Початок пропуску у пункти проведення тестування розпочинається о 10:15

Сьогодні, 2 квітня, в Україні стартує пробне ЗНО. На Рівненщині спробувати свої сили перед основною сесією незалежного оцінювання вирішили 4 тисячі 9 осіб. Пункти проведення пробного тестування з української мови відкриті у більшості райцентрів області.

А через тиждень, 9 квітня, можна буде скласти пробні тести з інших предметів – історії України, математики, іноземних мов, географії, фізики, хімії, біології та російської мови у містах Рівне, Дубно, Кузнецовськ, Сарни, Березне та Дубровиця.

Зауважимо, що реєстрація на пробне ЗНО вже закінчилася, участь у тесті була платною, цьогоріч – це 111 гривень з одного предмету. Якщо ж зареєстрований з поважних причин не зможе прийти у день тестування на іспит –  у такому разі зможе впродовж трьох днів забрати свій тестовий зошит у пункті проведення ЗНО. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень