Сьогодні – День зимового сонцестояння (ФОТО)

Привітання!

День зимового сонцестояння, 21 грудня – це найкоротший день у році. Після цієї дати тривалість дня починає збільшуватися, а ніч стає коротшою.

***

Нехай сьогодні день короткий,

Не будем всі ми сумувати,

Адже повільно і потрохи

Почне день сонце додавати!

Хай буде з кожним днем світліше

На вулиці, в душі, кругом!

І жити стане веселіше,

І світ наповниться добром!

***

Не варто сьогодні засмучуватися через те, що день занадто короткий, а ніч має бути темна, холодна і довга. Давайте краще привітаємо один одного з цим святом і запросимо до себе гостей, з якими буде і веселіше, і ніч пройде швидше. А завтра новий день осяє наш шлях, який обов'язково буде щасливим і веселим, на якому ми зустрінемо багато цікавих і внутрішньо багатих людей.

***

У цей найкоротший день року хочеться побажати вам не засмучуватися, адже все погане, як і ця довга ніч, пройде, і новий радісний ранок осяє сонячними промінчиками. Так і морозна, холодна зима піде, а на зміну їй прийде зелена весна і тепле ласкаве літо.

***

Вітаю всіх з цією найдовшою ніччю в році. Зберімось всі разом і порадіємо міцній дружбі, проведемо найкоротший день року і весело зустрінемо новий, світле і радісний ранок!

***

У цей дуже короткий світловий день хочеться всім вам побажати удачі, а також щастя. Повірте, пройде ніч і своїм світлом сонечко знову осяє наше життя, щастя вам і любові!

***

Сьогодні день сонцестояння, він відроджує новий багатий урожай світло і сонце! І бажаю, щоб світ ваш був тільки святковим і веселим, приносив сміх і квіти. Щоб ви вміли насолоджуватися кожною миттю, що осяває ваш день. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень