Сміття у Рівному візьмуть під контроль: знайшли кандидатів на заміну «Санкому»

Їх три

Поки що сміттєві контейнери Рівного нерідко виглядають ось так

Приватне підприємство «Санком-Рівне» давно не справляється із вивезенням сміття у місті. Тож частину території у нього вже забрали і передали на обслуговування комунальному автотранспортному підприємству 1728. Втім, щоб відмовитися від послуг «Санкому» взагалі, влада Рівного розпочала переговори з трьома іншими фірмами, серед яких - тільки одна рівненська.

Детальніше про них розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

«Віолія» - це потужна фірма, здоровенна. «Аве»  - велика фірма словацька. І є один приватний інвестор, який поки що не хоче, щоб його оголошували. Зі всіма трьома ведемо переговори. Вони дали обхідні листи, скільки їм баків треба, ще чогось.

 

«Віолія» обслуговує Тернопіль, Чернівці, ще якісь міста. «Аве» обслуговує Львів, Коломию.

 

«Віолія» - це одна з найбільших фірм у світі в галузі водопостачання, водовідведення і поводження зі сміттям, і ще там чогось багато. Але це українська філія. «Аве» - філія теж велика. Сміття у їхній діяльності 1 чи 2% займає. Це – енергетична компанія. У Закарпатті нею задоволені, у Львові - ні.

За словами Володимира Хомка, угода із «Санкомом» про обслуговування частини міста чинна до наступного літа. Щоб її розірвати, потрібно або звертатися у суд, або щоб «Санком» добровільно погодився на розірвання. Щоб змогти звернутися  у суд, міська влада вже збирає інформацію про невивезене сміття і викликає керівника "Санкому" на засідання адмінкомісії. 

До речі, "Санком", каже міський голова, зможе взяти участь у наступному тендері на вивезення з міста сміття. Але за умови, що придбає нові сміттєвози. Адже з нинішньою технікою він не встигає вивозити вчасно сміття.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень