«Вбивчі» контейнери на Боярці у Рівному прибрали. А що робити зі сміттям?

На паркані кладовища, біля якого розташовувалися раніше контейнери, представники «Санкому» повісили застереження

Так нині виглядає місце де раніше був контейнер. Це на розі вулиць Дубенської та Добролюбова, що на Боярці

Минулого тижня на сміттєві контейнери на розі вулиць Дубенської та Добролюбова, які заважали рухатись як водіям, так і пішоходам, поскаржився у соціальній мережі рівнянин Олександр Демчик.

Патрульні знайшли відповідального за встановлення контейнерів на проїзній частині.

Це в.о. директора приватного підприємства «Санком» Микола Горбачук. Ще минулого тижня на директора фірми патрульні склали прокол за ч.1 ст. 139 КУпАП.

Так виглядало це місце, коли туди приїхали працівники сектору безпеки дорожнього руху патрульної поліції. Фото надала Оксана Юрченко.

Ось що нам розповіла речниця патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко:

Посадова особа встановила на проїзній частині металеві сміттєві баки та контейнери, призначені для збору сміття, чим створила перешкоду для дорожнього руху. Директор фірми не вжив заходів щодо усунення цих перешкод. У нього відібрали пояснення та вручили припис. У приписі чітко вказана вимога: усунути перешкоду в русі у вигляді металевих сміттєвих баків та контейнерів, призначених для збору сміття, з проїзної частини в районі вулиць Дубенської та Добролюбова.

За словами Оксани Юрченко, представники «Санкому» повинні були б узгодити графік вивозу сміття з мешканцями прилеглих вулиць.

Так виглядало це місце, коли туди приїхали працівники сектору безпеки дорожнього руху патрульної поліції. Фото надала Оксана Юрченко.

В.о. директора приватного підприємства «Санком» Микола Горбачук у розмові з журналістом «Радіо Трек» зізнався, що мешканцям вулиць, які раніше виносили сміття до контейнера на розі Дубенської –Добролюбова, повідомили, коли та у який спосіб забиратимуть відходи.

Ось, що розповів Микола Горбачук:

Ми будемо збирати сміття у тому районі безконтейнерним збором. У четвер і у п’ятницю. Ми надрукували спеціальні листівки, і їх вже розносять. За моїми даними, лише кілька будинків не отримали цих листівок із повідомленнями. Але їх сьогодні-завтра занесуть людям. До речі, моя людина контролюватиме, щоб там, де були раніше контейнери, не викидали сміття. Те, що вже там накидано, ми, звичайно, заберемо. А припис я отримав, поліція проти того, щоб контейнер стояв на самій дорозі, то ми там придивились нове місце для великого контейнеру. Чи встановлюватимемо його – поки не знаю, треба порадитись із управлінням ЖКГ.

До слова, Микола Горбачук обмовився про те, що «Санком» знайшов приватну фірму, з якою підписуватиме договір про вивіз сміття в одному з приватних секторів Рівного.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень