Скільки транспортного податку сплатили власники елітних авто на Рівненщині

Про це розповіли у ГУ ДФС у Рівненській області

Зокрема, 260,3 тис. грн транспортного податку спрямували власники легкових авто до місцевих бюджетів нашого краю за два місяці 2017 року, які згідно з законодавчими нормами підлягають оподаткуванню.

Лідерами серед платників податку є юридичні особи, які перерахували до місцевої казни регіону 68 відсотків, або 176,4 тис. грн від загальних надходжень.

Внесок власників вартісних авто – фізичних осіб склав 83,9 тис. грн транспортного податку.

Як повідомили в ГУ ДФС у Рівненській області, об’єктом оподаткування транспортним податком є легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 750 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня 2017 року. Тобто, вартість яких перевищує 2 млн 400 тис. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень