Рівненські підприємства отримали статус схваленого експортера

Таких підприємств-виробників на Рівненщині уже сім

Так, з першого січня 2016 року сім підприємств, які здійснюють регулярні поставки товарів до ЄС отримали статус уповноваженого (схваленого) експортера, це, зокрема: ПрАТ «Костопільський завод скловиробів», ПрАТ «Консюмерс–Скло–Зоря», ПАТ «Дубенський завод гумово–технічних виробів», ТзОВ «Костопільський фанерний завод», ПрАТ «Єврошпон Смига», ПрАТ «Рокитнівський скляний завод», та ТОВ «Ріттер Біо Агро».

Процедуру надання та анулювання митними органами статусу уповноваженого (схваленого) експортера передбачено ст. 23 Правил до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами – членами, з іншої сторони.

Основною перевагою використання статусу уповноваженого (схваленого) експортера є можливість самостійно декларувати походження товарів в рамках вказаної угоди шляхом складання декларації інвойс під час експорту товарів до країн ЄС, що дозволяє бізнесу значно економити час.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень