«Скільки можна знущатися над дольовиками з Макарова-Пржевальського?» - під міськрадою Рівного пікет

Дольовики забудови ділянки в районі вулиць Макарова-Пржевальського прийшли під стіни приміщення, де відбуватиметься сесія міськради Рівного.

Близько десятка людей стоять з плакатами "Скільки можна знущатися над законослухняними дольовиками масиву "Макарова-Пржевальського?", "Депутати, а ваші присадибні ділянки приватизовані чи ні?", "Радикала Кудріна на вила", "Понад 225 сімей витратили понад 30 тисяч доларів у розвиток міста" тощо. Одна з активістів розповіла:

- Ми вимагаємо дозволити приватизувати виділені нам під забудову ділянки. Міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяв, що нам дозволять здійснити приватизацію, коли ми збудуємо будинки. А якщо будуть будинки і нам не дозволять це зробити, то куди нам їх дівати? Вже двічі це питання виносили на розгляд сесії, однак депутати його не підтримали. І нині за користування ділянками ми вимушені платити понад 1000 гривень.

Претензії до депутата міськради Рівного Володимира Кудріна у дольовиків виникли тому, що він виступає за надання ділянок у порядку земельної черги. Тож каже, що дольовики після будівництва житла можуть отримати ділянки під будинками безоплатно у власність, в оренду чи заплативши за це місту.

Нагадаємо, що мова йде про так зване елітне містечко для суддів, прокурорів, депутатів. Адже у далекому 2005 році ці ділянки на умовах дольової участі у будівництві інженерних мереж ( доріг, водопроводу, каналізації тощо) були розподілені між рівненськими суддями, прокурорами, депутатами та іншими. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Пікет
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень