Заступник голови Рівненської ОДА переховується на лікарняному?

Голова ОДА не задоволений його роботою

Відсторонений заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський пішов на лікарняний і, таким чином, затримує рішення дисциплінарної комісії за результатами перевірки. Про це повідомив голова ОДА Олексій Муляренко:

- Він відсторонений від посади, але, крім цього, він зараз знаходиться на лікарняному. Там є певна процедура, де він має надати пояснення, а фізично він ті пояснення не надає, тому що знаходиться зараз на лікарняному. З одного лікарняного на інший, тобто, я не знаю, чи він робить це умисно, чи дійсно «підкосила» його якась хвороба. Порушення у Приварського дійсно є, і там порушення субординаційних моментів певних. Ну, на мою думку, порушення певні є. і ще своє слово має сказати дисциплінарна комісія.

Після рекомендацій дисциплінарної комісії Олексій Муляренко має 10 днів, щоб ухвалити рішення стосовно Юрія Приварського.

Поки голова ОДА не хоче забігати наперед, але каже, що він, як керівник, вбачає порушення у роботі свого заступника. Разом з тим Олексій Муляренко спростував чутки про можливе призначення на посаду першого заступника Віталія Ундіра, який нещодавно став четвертим заступником.

Про ймовірні кандидатури на посаду першого заступника голова ОДА теж не каже, оскільки претендента призначатимуть за результатами конкурсу. А щоб призначити конкурс, каже Муляренко, - треба спершу звільнити Приварського.

Нагадаємо, дисципланрна комісія Рівненської ОДА наприкінці липня почала перевірку перешого заступника голови ОДА - через ймовірне перевищення ним повноважень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень