Як виглядає електрокар Приварського після пожежі (3 ФОТО)

Поліція оприлюднила фотографії з місця пожежі автомобіля

Сьогодні вночі згорів автомобіль першого заступника голови ОДА Юрія Приварського. Як він прокоментував цю подію - читайте тут.

Тим часом, поліція Рівненщини повідомляє, що інформація про займання автомобіля на вулиці Вербовій обласного центру надійшло до поліції сьогодні, 11 квітня, близько четвертої ранку від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, експерти та керівництво поліції Рівного та області.

Поліцейські з’ясували, що електромобіль «Renault Zoe» належить приватному підприємцю, 40-річній рівнянці, а користується ним її 41-річний чоловік.

Транспортний засіб був припаркований на подвір’ї приватного будинку, де проживає сім’я.

Унаслідок пожежі іномарка згоріла вщент, тож відновленню не підлягає.

Поліцейські з місця події вилучили продукти горіння.

Після наданого рятувальниками акту про пожежу, що зазначатиме ймовірну причину загоряння, правоохоронці прийматимуть відповідне процесуальне рішення.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень