«Щоб не їздили»,- на Рівненщині підприємець перекрив дорогу

Бо вона псується

Мешканці сіл Богдашів та П’ятигори поскаржилися, що на грунтовій об‘їздній дорозі між селищами на Здолбунівщині хтось самовільно встановив бетонні брили.

Вони заважають селянам значно скорочувати шлях між селищами і добиратись до родичів чи церкви.

Згодом, як стало відомо, це вигадав місцевий бізнесмен Станіслав Середюк з господарських мотивів. Він вважає, що таким чином дорога руйнується, особливо під час дощу, ось як він прокоментував ситуацію:

Я їх там встановив, щоб люди не їздили по тій дорозі. Місять багнюку. Це господарський підхід на весняний період.

Сільська голова с. Богдашів Ірина Хабатюк звернулась до поліції. Начальник Здолбунівської поліції Сергій Криса з цього приводу надав відповідь:

Працівники поліції провели ретельну перевірку щодо можливих протиправних дій та встановлення осіб, причетних до цієї події.


В ході перевірки фактів поліцейські встановили, що один з місцевих підприємців з метою недопущення розмивання польової дороги тимчасово встановив бетонні плити.

У висновку підприємець зобов’язався найближчим часом їх демонтувати. Правоохоронці пообіцяли проконтролювати демонтаж бетонної перепони.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень