Що про подачу тепла у Рівному кажуть комунальники

Традиційно першими опалення отримають заклади соціальної сфери

Подачу тепла у Рівному таки розпочнуть 12 жовтня, тобто в понеділок. За словами першого заступника директора «Рівнетеплоенерго» Сергія Гаврилюка, тепломережа міста повністю готова до запуску опалення. Тож у разі низької температури повітря та підписання відповідного розпорядження про старт опалювального сезону міським головою, у понеділок радіатори мають стати теплими. Як відзначив Сергій Гаврилюк, з 8 ранку запустять мережеві насоси, за годину розпочнуть розпалювати котли:

За словами Сергія Гаврилюка, у разі потепління у майбутньому регулювати рівень подачі тепла будуть на котельнях. Тим же, хто має у будинку лічильник, пощастило ще більше, адже інтенсивність подачі тепла регулюватиметься автоматично. Нагадаємо, що нарахування за послуги теплопостачання буде здійснюватися від фактичного дня подачі тепла до будинку, що має зафіксувати балансоутримувач (ЖКП,ОСББ, інші).

Сергій Гаврилюк відзначив, що усі питання щодо виділення лімітів газу для нашого міста із ДК «Нафтогаз» вирішено на жовтень і листопад із подальшою перспективою на увесь опалювальний період. 

Тепловики відзначають, що заборгованість за тепло є як у самих рівнян, так і у комунальних підприємств, і тому закликають жителів міста вчасно сплачувати рахунки за спожите тепло, адже це, зрештою, запорука нормального функціонування галузі.

Нагадаємо, ТОВ “Рівнетеплоенерго” експлуатує 34 котельні, 76 центральних та 48 індивідуальних теплових пунктів, 203,2 км теплових мереж.

Об’єктів із централізованим опаленням:

• житлових будинків – 839
• лікарень – 9
• лікувальних закладів – 22
• загальноосвітніх шкіл – 46
• вищих та середніх навчальних закладів – 25
• дитячих дошкільних закладів – 33.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень