Що означає поверх, на якому ви живете, і як це число відбивається на вашій долі?

З погляду нумерології, номер поверху також має значення

Коли мова заходить про поверх, то найчастіше відмовляються від першого та останнього. Проте, з погляду нумерології, номер поверху, на якому розташована квартира, також має значення.

Перший поверх

Нумерологи вказали, що проживання на першому поверсі привносить у характер мешканців незалежність, амбітність та лідерські риси. Езотерики радять купувати квартиру на першому поверсі тим, хто хоче стати психологічно сильнішим та впевненішим у собі.

Другий поверх

Цей рівень нумерологи рекомендують лікарям та письменникам. Тут життя наповнюється креативом, терпінням, любов'ю та комфортом, а також сімейним щастям. Однак життя на другому поверсі може пробудити почуття невпевненості у своїх рішеннях.

Третій поверх

Три – число удачі. Тут задається сімейне життя, зростають навички комунікабельності. Однак мешканцям таких квартир потрібно підтримувати дисципліну, щоб не перетворитися на марнотратників.

Четвертий поверх

Відмінно підходить для кар'єристів та людей, для яких гроші відіграють величезне значення. Однак нумерологи радять балансувати між справами та відпочинком, інакше можна перетворитися на буркоту та консерватора.

П'ятий поверх

П'ять – число тих, хто хоче досягти змін у житті. П'ятий поверх також ідеально підходить для тих, хто любить спілкування та є душею компанії.

Шостий поверх

Тут, з погляду нумерології, люди знаходять красу, турботу та кохання, а також черпають натхнення для нових звершень.

Сьомий поверх

Жахливий вибір для людей, які не уявляють своє життя без спілкування. Зате це ідеальний варіант для інтровертів, які люблять самотність і черпають у ньому натхнення та створюють душевну гармонію.

Восьмий поверх

На восьмому поверсі живуть люди, які мають всі шанси розбагатіти. Вісімка – кількість підприємців та кмітливих людей, які, опинившись без грошей, швидко повертають втрачені кошти та легко їх примножують.

Дев'ятий поверх

Нумерологи радять дев'ятий поверх тим, хто любить подорожі. Крім того, життя тут сприяє відновленню запасу енергії, збільшує креативність і робить людину співчутливішою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень