Нумерологія: як число 2023 року вплине на події у світі

Який вплив може мати число 2023 року

З давнини люди помітили, що числа мають вплив на долю і благополуччя людства. Нумерологія допоможе зрозуміти, яке число буде при владі в рік Кролика, і на які події можна очікувати.

Число 2023 року

Число наступного року визначається так: всі цифри числа 2023 додаємо - у сумі виходить число 7. Сімка знаменує удачу і везіння. Цьогоріч фортуна посміхнеться активним людям, що не бояться пробувати нове і вносити у своє життя зміни. 

Це «добра» цифра. Вона допоможе забути образи і зміцнити стосунки з близькими людьми. Але варто пам’ятати, що цифра 7 прагне до усамітнення - вона за особистий простір. 

Який вплив число року може мати на події у світі

В період «правління» сімки може розв’язатися серйозний світовий конфлікт - буквально за лічені тижні. Але особливо на це розраховувати не варто – сімка абсолютно непередбачувана. 

Число 2023 року буде сприяти важливим науковим відкриттям у сфері екології, медицини та обчислювальної техніки.

Як «7» вплине на особисте життя

Сімка допоможе зможете зміцнити відносини зі своєю другою половинкою. Навіть якщо стосунки, здавалося б, безнадійні, союз вдасться наповнити яскравими фарбами. 

Самотнім у 2023 році варто звернути увагу на додатки і сайти знайомств – саме тут у рік сімки підвищується ймовірність зустріти свою долю. Кращих результатів допоможе досягнути ініціатива у відносинах.

Сімка принесе матеріальні блага тим, хто збився з життєвого курсу, і відчуває себе особливо загубленим. Можна наважитися на зміну діяльності і роботи, якщо ви не відчуваєте від них задоволення - шукайте нові інтереси, пробуйте нове. Це число допомагає сміливим, але обережним. 

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень