Що не можна їсти людям з 4-ю групою крові

Це рідкісна група, і таких людей у світі усього 5%

Вчені стверджують, що 4-а група крові наймолодша, з’явилася вона тільки приблизно 10 століть тому, як результат змішування 2 та 3 групи. Це справді кров хамелеон, адже  залежно від обставин, може відповідати характеристикам кожної з інших.

Людям з 4-ю групою крові бракує шлункової кислоти, відтак м'ясо яке вони споживають відкладається у вигляді жиру. Їм треба уникати копченостей та в'яленого м'яса, адже це може спровокувати рак шлунку, саме через брак кислоти. А ще не варто долати стрес алкоголем чи кавою – каже натуропатолог Пітера Д'Адамо.

Натомість куди користі ним буде тофу, риба і морепродукти, кисломолочні продукти та зелені овочі.

Експерт радить людям з 4-ю групою крові їсти часто, але дрібними порціями. Це запобігатиме проблемам з травленням. Крохмаль та білки можна споживати разом, адже так вони краще засвоюватимуться.

У такий людей в надлишку адреналін, вони часто страждають від накопиченого стресу й сплесків емоцій, гніву й ворожості. Це однозначно позначатиметься на здоров'ї, якщо емоції не вивільняти вчасно.

Для людей з 4-ю групою крові спорт це не обхідна частина життя, яка допалає врівноважити адреналін й підтримує здоровий емоційний баланс.

Лікар Пітер Д'Адамо рекомендує поєднувати біг чи прогулянку на велосипеді з йогою чи медитацією. А ще більше задоволення принесе можливість займатися своїм хобі.

Джерело: novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень