Щеплення дітей від поліомієліту у Рівному призупинено

Дату початку проведення третього етапу вакцинації поки не відомо

В період підвищеної захворюваності на грип у Рівному не вакцинують дітей від поліомієліту, адже другий етап вакцинації закінчився, а дату початку наступного (третього) - чекають від Міністерства охорони здоров`я. Нагадаємо, під час третього етапу вакцинації від поліомієліту щеплюватимуть школярів 1-го класу, розповідає головний педіатр міста Юрій Денисенко:

 

 

- Якщо на першому етапі ми вакцинували дітей від двох місяців до п’яти років одинадцяти місяців 29 днів, то на третьому етапі ще додаються діти до дев’яти років одинадцяти місяців 29 днів. Тобто додаткового ще вакцинуватимуть школярів перших класів. Ми ще не отримали наказу на проведення третього етапу (від МОЗ,-ред.). Все залежить від епідситуації і з якого числа буде призначатись початок третього етапу.

Лікар не заперечує, що епідситуація та карантин можуть вплинути на проведення третього етапу вакцинації. І нагадує, що перед кожним щепленням дитина обов’язково має бути здорова, на підтвердження цього необхідно пройти обстеження у лікаря, а вже потім – рішення за батьками, які теж мають дати письмову згоду на вакцинацію. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень