Ще кілька меморіальних дошок пошкодили в Рівному

Сьогодні до поліції Рівного надійшло три повідомлення про пошкодження пропам’ятних дошок, одна з яких встановлена на стіні Меморіалу Слави, а решта — на стінах багатоповерхівок.
Близько 2-ї години 49-річний рівнянин повідомив, що на вулиці Івана Виговського пошкоджено пропам’ятну дошку генералу Другої Світової Війни Пухову Миколі Павловичу.


Друге повідомлення до поліції надійшло о 10-ій годині ранку. Цього разу йшлося про вулицю Тувинських Добровольців та пошкоджену на ній однойменну меморіальну дошку. Невідомі облили дошку червоною фарбою.


Облили червоною фарбою і третю дошку, яка розміщена на вулиці Дубенській і встановлена на стіні Меморіалу Слави з нагоди визволення Рівного від німецько-фашистських загарбників.


За матеріалами ГУНП в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень