Розбили меморіальну дошку Степана Бандери у Рівному

Сьогодні у Рівному розбили встановлену 1 січня меморіальну дошку Степана Бандери.

Про це повідомляє кореспондент Радіо Трек.

На місці працюють правоохоронці.

Нагадаємо, її втановив на перетині вулиць Степана Бандери та В’ячеслава Чорновола біля парку Шевченка представник Спілки учасників бойових дій та учасників АТО «УВО» Сергій Пандрак разом із побратимами.

"Я думаю, що це або сепари, які окопалися тут у Рівному, або недобиті комуністи це зробили. Після Різдвяних свят привеземо камінюку, яка буде важити тону чи більше і поставимо її краном на клумбі і на тій камінюці буде написано такий самий текст, аналогічний тому, що був на стелі", -  коментує ситуацію Сергій Пандрак.

Додамо, що це були слова про те, що на цьому місці буде встановлено пам‘ятник справжньому Герою України, провіднику ОУН Степану Бандері. Зауважимо, що 1-го січня у Рівному пройшла вже традиційна урочиста хода з нагоди дня народження Бандери. Місцеві націоналісти та воїни АТО пройшли факельною ходою від пам‘ятника Шевченку до місця майбутнього пам‘ятника. На розі Чорновола-Бандери було прочитано молебень, а стелу освячено.

Тож, за словами Сергія Пандрака, на вандалів чекає якщо не покарання від правоохоронців, то кара Божа. Між тим, слідчо-оперативна група поліцейських зняла з понівеченої стели відбитки пальців і обіцяє шукати винних.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень