Секс, сон чи рок-н-рол? Звички доглянутої та впевненої жінки

Правила, яких дотримуються доглянуті жінки

Як завжди виглядати чарівно і почуватися впевнено? Золоті правила, які повинна знати кожна доглянута дівчина. Нині їх поширюють у соцмережах та різних пабліках.

Ми радимо - перевірене. 

Не забувайте вмиватися перед сном. Ніяка втома не може стати виправданням небажання змивати ввечері макіяж. Ви можете не встигати робити маски або масаж, але простими правилами гігієни нехтувати не можна. Інакше ваша шкіра згодом набуде тьмяного кольору, з’являться ранні зморшки, вугрі й розширені пори.

Знайдіть свій відтінок червоної помади та ідеальний аромат. Червона помада – універсальний помічник будь-якої жінки, яка здатна оживити навіть найбільш тьмяний наряд. Головне підібрати свій колір: до теплих відтінків шкіри підходять м’які кораловий або кармін, а для засмаглої шкіри – червоний, гранатовий або вишневий. А ще необхідно підібрати такий аромат, щоб вас запам’ятали. Спробуйте через нього розкрити вашу особистість і доповнити образ.

Дотримуйтесь комплексного догляду. Робити маски – це добре, але ніякі способи догляду за собою не подіють, якщо ви не будете правильно харчуватися, частіше бувати на свіжому повітрі й спати не менше ніж 7 годин.

Стежте за формою брів. Не біжіть за правилами моди. Досить скорегувати природну форму і використовувати олівець для брів трохи світліший, ніж коріння волосся. Так обличчя стане візуально молодшим.

Доглядайте за руками й нігтями. Важливо мати здорові нігті. Вибір дизайну нігтів величезний. Але завжди можна вибрати класичний французький манікюр або однотонний колір. Головне, щоб руки виглядали доглянутими.

З ранку натщесерце випивайте 2 склянки води, а через 10-15 хвилин – сніданок. Він повинен бути ситним і повноцінним, щоб дати сигнал організму, що пора прокидатися, а також забезпечувати енергією на весь день.

Після 16 – тільки білкова їжа. Вуглеводи в другій половині дня перетворюються в жир.

Контрастний душ – панацея від усього. Збільшує циркуляцію крові, відповідно, прискорюється метаболізм, розгладжується целюліт, а також поліпшується колір обличчя і з’являється сила волі.

Кава, сигарети, алкоголь, газована вода, швидкоїжа, чипси, майонез, ковбаса – твої основні вороги. Завчи ці слова й асоціюй їх з целюлітом і боками. Ненавидь їх!

Горіхи, олія – корисно, але в малих кількостях. Це суперкалорійні продукти. Так що жменька горіхів, якими так легко захопитися, можуть скласти всю передбачувану калорійність твого дня! Тому не захоплюйся олією, заправляючи салат. Від цього зі 100 ккал там може міститися уже 200, 300, 500… 8 горіхів в день, не більше.

Картопля – тільки не смажена. Якщо дуже хочеться, з’їж картоплю в мундирі або пюре.

Що в білому, що в сірому хлібі калорій однаково. Так що без забобонів – привчайся їсти без хліба або переходь на житній.

Зелений чай – 2 чашки в день. Заспокоює, сприяє очищенню.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень