СБУ Рівненщини прокоментувала можливіть введення Нацгвардії в область

Мережею Інтернет активно ширяться чутки про можливість введення підрозділів Національної гвардії у північні райони Рівненщини, де незаконно добувають бурштин.

Частину таких повідомлень начальник управління СБУ в Рівненській області Василь Бедрій називає неправдивими, мовляв, подібну інформацію вже поширювали, але вона виявилася фейковою. Далі пряма мова:

– На минулому тижні навіть вже був факт, але це виявилося фейком, коли наш підрозділ національної гвардії виїхав на броньованих автомобілях у сторону півночі, в сторону Полісся, і тут вже пішов обдзвон, що вже Нацгвардія їде і зараз буде тут всіх валить. Виявилося, що вони виїхали на планові стрельби на полігон Міністерства оборони.

Додамо, що під час обговорення питання про введення Нацгвардії у багаті на бурштин райони, начальник управління СБУ зазначив, що не виключає можливого кровопролиття та виникнення сутичок між місцевими мешканцями та нац гвардійцями, а тому переконаний, що проблему незаконного видобування «сонячного каміння» в Україні потрібно вирішувати на законодавчому рівні.

Зауважимо також, що на запитання про можливість введення військ на Рівненщину з наступного тижня, Василь Бедрій не відповів, додавши, що коментувати такі інформацію не у компетенції Служби безпеки України.

Нагадаємо, журналістка Вікторія Мамотюк повідомляла, що у Рівненську область наступного тижня увійдуть підрозділи Національної гвардії для боротьби з незаконним видобутком бурштину.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень