На Рівненщині у річці виявили мертву жінку

Учора ввечері, 21 березня, до Дубровицького відділення поліції надійшло повідомлення 42-річного жителя села Орв’яниця, що на березі річки Горинь він виявив труп жінки, в якій впізнав свою односельчанку.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.  

«На тілі померлої працівники поліції слідів насильницької смерті не виявили. Згідно з висновком судово–медичної експертизи смерть настала внаслідок переохолодження.

Жінка була інвалідом дитинства, сім’ї не мала, проживала сама та час від часу підробляла в сусідів за продукти харчування. Як розповіли поліцейським односельчани, за день до загибелі її бачили в центрі села», - зазначають правоохоронці.

За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень