Сарненщина готова до можливої зустрічі з ворогом

В разі чого - наші захисники покажуть окупанту, де раки зимують

Фото ілюстративне, жанрове. ЗСУ
Фото ілюстративне, жанрове. ЗСУ

Сарненщина готова давати відсіч ворогу, якщо він прийде на ці землі. Як зауважив напередодні голова Сарненської районної військової адміністрації Олександр Кохан, на місці уже сформували батальйон ТрО та добровольчі формування тергромад.

Ті - повністю оснащені боєкомплектами та найновітнішою зброєю.

Учора на Сарненщині проводили навчальні стрільби, де керівники районної та обласної військових адміністрацій мали змогу переконатися, що місцеві захисники готові до відсічі. Більше того - підготовка не припиняється.

Працює Сарненщина і як гуманітарний хаб, розподіляючи допомогу між тими, хто її зараз найбільше потребує, наголосив Олександр Кохан. На сьогодні у Сарненському районі налічується близько 2 000 вимушених переселенців. Їм надають можливість перекваліфіковуватися, аби мати змогу отримати роботу за новими для них напрямками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень