РФ помилково наклала санкції не на того Байдена

Їхні обмеження стосуються давно покійного батька президента США

У росіян якісь систематичні проблеми з покійниками. І ось у своєму прагненні помститися за економічну ізоляцію через напад на Україну, рф-ія запровадила санкції не проти президента США, а проти його давно покійного батька

Про це на брифінгу сказала речниця Білого дому Джен Псакі.

У санкційному списку, який опублікувало міністерство закордонних справ рф, зазначено ім’я Джо Байдена – Joseph Robinette Biden.

 

Проте чинний очільник США є повним тезкою зі своїм батьком, який помер 2002 року. Саме тому повне ім’я президента має уточнення Jr. — молодший (Joseph Robinette Biden Jr.).

У списку МЗС держави-агресорки такого уточнення немає.

— Зауважу, що президент Байден — молодший, тому вони, можливо, наклали санкції на його батька, хай земля йому буде пухом, — пожартувала Псакі, яка також опинилася у «санкційному списку» Росії.

Також речниця Білого дому повідомила, що ніхто з тих, проти кого Росія запровадила «санкції», не відчує на собі їхнього впливу.

— Це може вас здивувати, але ніхто з нас не планує туристичних поїздок до Росії й ніхто з нас не має там банківських рахунків, до яких потрібний доступ», – зауважила Псакі, відповідаючи на запитання журналістів

Нагадаємо, Кадиров заявив про чималу винагороду за голову «главного врага русского народа»... Степана Бандери (тільки не кажіть їм, що батько наш Бандера вже понад пів століття, як не з нами ).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень