Розстріляли трьох місцевих: поліцейські знайшли учасника стрілянини на Рівненщині

Чоловік з Житомирської області

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області затримали 28-річного жителя Житомирщини. Чоловік причетний до стрілянини та масових заворушень 9 травня 2014 року у Клесівському лісництві. Три роки поліцейські проводили оперативні розшукові заходи щодо встановлення місця перебування зловмисника, повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков:  

 

Працівники управління карного розшуку знали, що чоловік часто з’являється в Коростишівському районі Житомирські області, однак неодноразові пошукові заходи не давали результату. Близько місяця тому оперативники дізнались про місце перебування розшукуваного. 

 

Три дні тому ми реалізували спецоперацію щодо його затримання в Малині Житомирської області. Сформована група поліцейських виїхала до сусідньої області, де затримала зловмисника за місцем проживання. Його доставили до суду міста Вараш для обрання міри запобіжного заходу.

 

Чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення розбійного нападу на території Житомирської області. Враховуючи усі ризики та особу зловмисника, суд обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою впродовж двох місяців.
Нагадаємо, 9 травня 2014 року в урочищі Гальбин, що на Сарненщині, відбулася стрілянина між групою приїжджих осіб та місцевими жителями. У результаті сутички троє місцевих опинилися на лікарняних ліжках із вогнепальним пораненням та тяжкими тілесними ушкодженнями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень