Під час переслідування розбійників на Рівненщині постраждав чоловік

Учора, 13 грудня, близько 19 години на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» невідомі пограбували двох підприємців

Поліцейські, які виїхали негайно на місце події, встановили, що 36-річний мешканець Нетішина, приватний підприємець, разом з дружиною рухалися автомобілем «FORD» у Рівне. Поблизу села Гільча-1 вони зупинилися, аби замінити колесо. В цей час до них під’їхала «ВАЗівка» та перегородила смугу руху. Із салону вийшли четверо невідомих чоловіків у масках. Один із нападників відразу почав стріляти по автомобілю «FORD», інший — наніс тілесні ушкодження чоловікові та забрав сумку з грошима.

Злочинці потрапили у поле зору працівників сервісного центру, які поверталися після виконання доручення службовим автомобілем «Volkswagen Passat» із Острога до Рівного. 43-річний водій транспортного засобу зупинився. Нападники, помітивши поліцейську автівку, почали тікати «ВАЗівкою» в напрямку селища Мізоч. Посадовці почали переслідувати зловмисників, доїхавши до села Озірко, невідомі зупинилися та кинули в лобове скло службового автомобіля вибухонебезпечний пристрій. Після вибуху водій «Volkswagen Passat» вийшов з транспортного засобу та отримав дві кулі в область спини та шиї. Зловмисники кинули свій автомобіль та зникли у невідомому напрямку.

Пораненого госпіталізували в Рівненську обласну лікарню з тілесними ушкодженнями у виді множинних ран внаслідок вибухової травми, травм голови, попереку з наявністю чужорідних тіл. Двоє посадовців, які перебували у автомобілі, не постраждали. 36-річний приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку і після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.
За фактом розбою розпочато досудове розслідування. Розшукові заходи тривають.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень