«Росіяни зрозуміли: війну – програно», - Арестович упевнений, що 15-го «Путін нічого страшного не скаже» (ВІДЕО)

«У бабушки нет ничего, чтобы доказать, что она – дедушка» - вторить йому Фейгін

Складається враження, що Київ вирішив взяти Москву «на слабо». В той час як увесь світ, затамувавши подих, чекає, що ж оголосить нам Кремль у п’ятницю, 15-го, наші ЗСУ й не помишляють «включати задню»,  продовжуючи знищувати ворожі БК, а один із головних офіційних речників Офісу Президента в Києві – прямо оголошує, що росія, мовляв, «вже зрозуміла, що програла війну».

Олексій Арестович заявив про це вчора у вечірньому ефірі з Фейгіним.

Пікантності додає й те, що сьогодні (в четвер) Арестович до Фейгіна не прийде. Тобто, все сказане ним учора виглядає як кинутий Києвом виклик. Сьогодні пауза. А завтра ми побачимо, як відреагує Кремль: прийме він виклик, чи ні.

Натисніть плей для перегляду відео

Ключові тези Арестовича:

Оприлюднені москвою дані соцопитувань показують, що практично половина росіян – «ЗА» припинення війни. При цьому серед молодого покоління тих, хто Проти війни – більшість.

Інші ж результати досліджень показують, що 90% населення Росії НЕ хоче давати власні гроші на підтримку армії РФ.

Тобто, ні воювати, ні витрачати свої гроші чи платити власним добробутом – за цю війну – росіяни масово не готові.

Питання: «Для чого Кремль оприлюднює такі дані досліджень?». Вочевидь, росіян готують до того, що ніякої мобілізації не буде.

 

А якщо так, то все тепер залежатиме від постачання нам озброєння.

Карта бойових дій (з проміжком у 4 (чотири) дні показує, наскільки зменшився шалений обстріл росіянами наших позицій, після того, як ми почали застосовувати системи HIMARS. Яких у нас ще достатньо мало

20 липня - новий Рамштайн. Там ключовим буде постачання бронетехніки. Як тільки вона прийде і ми сформуємо потужний кулак для наступу, питання на Півдні України буде вирішене на нашу користь.

Кремль це розуміє. Тому зараз в усіх західних столицях сидять різні російські делегації, які всіма способами намагаються домовитися про перемир’я та недопущення нашого наступу на Херсон і Мелітополь.

Але в п’ятницю держдума нічого важливого для нас ухвалювати не буде.

«Мій прогноз – це будуть якісь внутрішні питання. Можливо соціальні. Можливо якісь перестановки урядові. В такому плані. Але не оголошення війни, і не загальна мобілізація: вони до цього не готові», - каже Арестович.

 

«У бабушки нет ничего, чтобы доказать, что она – дедушка» - вторить йому Фейгін

Ну, що ж. Тепер побачимо, що відповість Путін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень