Путін заявив, що не вважає терактом влучення ракети рф по торговім центрі у Кременчуці (ФОТО)

Диктатор каже, що їх армія не стріляє по цивільних об'єктах

Володимир Путін

Президент рф володимир путін відреагував на влучення ракети рф по торговому центру у Кременчуці.

Після влучення ворожої ракети у ТЦ «Амстор», де загинуло щонайменше 20 людей, є поранені та безвісти зниклі, президент російської федерації заявив, що ніякого теракту у цьому не бачить.

Немає там ніякого теракту, по цивільних об'єктах російська армія не б'є, – цинічно зауважив путін, передає російське видання РИА Новости.

Тим часом міноборони рф заявило про удар в ангари зі зброєю від США. Внаслідок детонації боєприпасів сталася пожежа в «расположенном рядом не функционировавшем торговом центре». 

Нагадаємо, страшна трагедія, де загинули й травмувалися люди, сталася у понеділок 27 червня. Одна з ворожих ракет влучила у ТЦ «Амстор», який працював. 

Відомо, що запуск ракет «Х-22» був із бомбардувальників «Ту-22М3», які злетіли з аеродрому «Шайковка» у Калузькій області рф. Самі ж ракети випустили у Курській області, повідомляє СБУ.

Щодо обстрілу заводу, то жодних складів із військовою технікою там не було: він виробляв асфальтозмішувачі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень