Рівняни збираються боротися із незаконною забудовою кіосків біля «Сільпо» (ФОТО)

Зведення «алеї кіосків» призупинили

У Рівному на вулиці Київській почалось будівництво кіосків, однак така ініціатива не знайшла відгуку у мешканців та чиновників.

Сьогодні рівняни збирались для збору підписів проти незаконної забудівлі кіосків біля «Сільпо».

Також депутати хочуть скликати позачергову сесію з цього питання, 13 депутатів вже  підписали звернення станом на вечір 21 вересня.

Ситуація з кіосками біля «Сільпо» в районі «Автовокзалу» стала предметом активного обговорення в соцмережах. Як на це відреагував міський голова міста можете почитати в нашому матеріалі.

Міський голова Рівного Олександр Третяк доручив профільним управлінням вивчити, яким чином «алея кіосків», яка почала вимальовуватися біля супермаркету «Сільпо» навпроти автовокзалу, отримала право на існування. Своє розслідування проводитимуть правоохоронні органи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень