Керівник «Рівнеоблводоканалу» звернувся до мешканців Рівного та області «через плітки і наклепи»

Директор "Рівнеоблводоканалу" Андрій Карауш розмістив на сайті підприємства офіційне звернення до рівнян.

У зверненні Андрій Карауш  (на фото) зазначив, що протягом останніх декількох тижнів проти "Рівнеоблводоканалу" ведеться брудна інформаційна кампанія. Зокрема, за його словами, під виглядом боротьби за зниження тарифів, група окремих політиків та популістів заявляє про неефективність роботи "Рівнеоблводоканалу", а працівників підприємства безпідставно звинувачує у приховуванні інформації, отриманні неправомірної вигоди та завищенні тарифів.

Окрім цього, Андрій Карауш додає:

Для мене, як для керівника, є неприпустимим щоб спільні досягнення трудового колективу, який важкою працею за декілька років перетворив збиткове господарство на успішне підприємство, ставились під сумнів політичними популістами. Тим більше, що кінцевою мішенню всіх цих інформаційних атак є конкретно директор підприємства. Свідченням цього є публікація замовних статтей з недостовірною інформацією про мене та мою родину в деяких рівненських ЗМІ.

Насамкінець, директор "Рівнеоблводоканалу" попросив всіх з розумінням та терпінням поставитись до цієї неприємної ситуації і не робити поспішних висновків про роботу підприємства на основі пліток та наклепів. Також Андрій Карауш звернувся до журналістів з проханням не публікувати недостовірну та неперевірену інформацію, зазначивши при цьому, що він, як керівник підприємства, завжди відкритий до діалогу та готовий аргументовано спростувати всі безпідставні закиди опонентів.

Нагадаємо, що ми також писали, що на "Рівнеоблводоканал" скаржилися уповноваженому з прав людини.  Також депутат міськради Любов Романюк заявляла, що підприємство приховує інформацію про складові тарифів. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень