«Рівнеоблавтодор» збирається працювати один день на тиждень, якщо не дадуть грошей

Проблема з якістю доріг теж лежить у фінансовій площині

Рівненський облавтодор готовий працювати лише один день на тиждень. Усе через недостатнє фінансування. Так, державна бюджетна програма установи складає сто мільйонів гривень на рік.

За словами директора Облавтодору Володимира Квачука, цього недостатньо, аби оплачувати роботи семи сотні працівників, які обслуговують дві тисячі кілометрів доріг на території області. Окрім цього, є витрати на обслуговування техніки та паливо:

Рівненський облавтодор на загальних підставах виграв тендер на обслуговування доріг загальнодержавного значення. А ліміт у нас – 100 мільйонів гривень на рік. Мінус ПДВ – і це виходить 80 мільйонів. А що таке 80 мільйонів? Це дві зими. Нам знову доведеться переходити на одноденний робочий тиждень, якщо така ситуація продовжиться.

Тож для того, аби отримати гроші та виконати роботи, в договір між Службою автодоріг і автодором треба внести відповідні корективи.

Окрім того, Володимир Квачук просив в депутатів обласної ради на економічній комісії виділити з обласного бюджету додаткові гроші на роботу підприємства та написав лист-звернення.

Члени комісії вирішили, що Квачук виступить з доповіддю про проблеми автодору та ремонтів доріг на сесії обласної ради.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень