На Рівненщині залатають ями на трасі Київ-Чоп

За понад 50 млн гривень, які виділив уряд Службі автодоріг Рівненської області

Відремонтувати планують ділянки дороги: 

між селами Михайлівка та Крупець у Радивилівському районі,

 

у селах Птича, Крилів, Панталія, Турковичі, а також на повороті до села Варковичі Дубенського району.

Заступник начальника служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок пояснив, що у цих місцях доведеться зрізати по кілька кілометрів асфальту:

Методика, яка буде проводитися за ці кошти, це ремонт методом кар. Тобто за потреби буде зрізатися 50, 100 чи 1 000 квадратних метрів асфальту, і на це місце будуть укладати фрезою новий асфальт. Працюватиме асфальтоукладник із загальним підбором покриття верхнього шару під ШМА (щебенево-мастиковий асфальтобетон - Ред.), тому, що Київ-Чоп має ШМА.

Зауважимо, частину дороги Київ-Чоп у напрямку Житомирської області, тобто у Гощанському та Корецькому районах, цього року не ремонтуватимуть.

До слова, трасою Київ-Чоп на Рівненщині щодня проїздить від 18 до 25 тисяч автомобілів.  Перевантажений транспорт, перепади погоди та сіль, якою посипають дороги, найбільше руйнують дорожнє покриття, зазначають у Службі автодоріг області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень