Рівненський облмуздрамтеатр закриває сезон

17 липня у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі відбудеться Закриття театрального сезону 2015-2016 рр. Останньою цього театрального року глядачі переглянуть рок-оперу «Біла ворона» (реж. М. Голенко, балетм. М. Булгаков, дириг. засл. атрист України Зіновій Крет), повідомляє прес-служба театру.

Цей сезон був цікавий і непростий водночас. Окрім вищезгаданої прем’єри рок-опери «Біла ворона» поета Юрія Рибчинського та композитора Геннадія Татарченка рівненські тетарали випустили на рівненську сцену виставу «Полліанна» за твором Елеонор Портер, комедію «Вечеря з диваком» Френсіса Вебера та казку «Дюймовочка».  Народна артистка України Ліна Ізарова цьогоріч відзначила 75-річний ювілей творчим вечором.

Взяли участь у фестивалі «Час театру» в Івано-Франківську та «Класиці сьогодні» у Дніпродзержинську, у ХІІІ Міжнародному фестивалі «Тернопільські театральні вечори». Побували з «Останнім строком» у м. Забже, Польща. Показ української постановки став супроводжуючим заходом до XV Ювілейного загальнопольського фестивалю сучасної драматургії «Представлена реальність» (XV JUBILEUSZOWY OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL DRAMATURGII WSPÓŁCZESNEJ «RZECZYWISTOŚĆ PRZEDSTAWIONA») у «Новому театрі». А потім гостили  цей театр на своїй сцені з виставою «Ясьо або Польський жарт».

Трупа нашого театру поповнилась двома новими акторами – Ольгою Боровець, вона пройшла кастинг на роль Полліанни в однойменній виставі та Миколою Бобриком, його перша роль у нашому театрі  - Менестрель у «Білій вороні». Останній, до речі, у цьому році став фіналістом телепроекту «Голос країни», потрапивши у команду Святослава Вакарчука.

Також актори нашого театру проявили себе у кіно. Заслуженого артиста Укарїни Станіслава Лозовського ми побачили на великому екрані у кінофільмі «Гетьман» у ролі Тимоша Хмельницького. Презентація фільму відбулась і у Рівному в кінопалаці «Україна» за участі творців та акторів кінострічки. Актриса Вікторія Клєщенко-Пилипчук знялась у першому українському телесеріалі «Головний лікар», а Ніна Ніколаєва у тому ж таки «Гетьмані», «Реальній містиці» та серіалі «Регіна».

Радістю цьогорічною є також те, що  кліп на пісню «Люблю музей» за участю наших акторів Станіслава Лозовського та Ніни Ніколаєвої мандрує світом, здобуваючи все нові і нові перемоги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень