Рівненських депутатів «штурмують» з «ДНР»: обранці подають звернення до СБУ

Зокрема, на особисті адреси всіх депутатів Рівненської обласної ради надійшло підозріле звернення

Відправником є громадська організація «Асоціація спорту, культури, екології та туризму «Аматор», що зареєстрована в Донецькій області, в місті Комсомольськ, що нині перебуває під контролем сепаратистів.

Стосувалося звернення ухваленого на останній екологічній комісії облради звернення до Верховної Ради про обмеження підводної риболовлі на території Рівненської області.

«ДНРівці», звинуватили Рівненських депутатів у зловживанні службовим становищем та в поваленні конституційного ладу. А все через те, що вищезгадана громадська організація - проти заборони підводного полювання. Вони в своєму зверненні виклали навіть екологічні висновки на підтвердження своєї думки.

Тож на засіданні президії обласної ради депутати ухвалили рішення звернутися з відповідною заявою до СБУ, - розповідає заступник голови обласної ради Олексій Бучинський:

В нас питання: Чи є ще в них інша інформація про депутатів? Домашні адреси, поштові, особиста інформація, що не є публічною. І чия ще є інформація? Можливо силовиків, можливо когось іще. І звідки в них інформація, яку неможливо знайти, не передавши її з території Рівненської області, і в інтернеті неможливо знайти.

Зазначимо, що звернення було надіслане на особисті поштові скриньки всіх депутатів Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень