Рівненська облрада проти надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям

Президія облради звернулася до Верховної Ради з проханням не приймати зміни до Конституції

З цього приводу сьогодні зібралася президія облради. За словами голови обласної ради Володимира Ковальчука, для початку Україна повинна повністю відновити контроль над кордоном на Сході. лише потому приймати подібні зміни. тож, поки депутати закликали український Парламент не підтримувати ці зміни, говорить голова облради Володимир Ковальчук:

 

- Ми звернулися до Верховної Ради, що вона не має права надавати особливий статус Донецькій і Луганській областям. Ми знаємо, що в четвер або в п’ятницю, можливо, це питання буде внесено в Парламент, тому президія прийняла рішення, щоб ні в якому разі антиконституційні зміни не були прийняті. Ми не надамо особливого статусу тим вбивцям, тим ґіві, моторолам і так далі, хто вбивав наших братів і батьків, які там воювали за нашу незалежність.  

 

Зокрема, у листі йдеться, що російські окупанти, які здійснили анексію Криму і розпочали війну на Донбасі, воліють легалізувати свої загарбницькі дії і змусити міжнародну спільноту визнати псевдодержави – так звані ЛНР та ДНР, які сьогодні повністю контролює Москва.

Зауважимо, що проти надання особливого статусу Донбасу вже висловилися у Львові та Тернополі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень