Рівненщина майже готова до опалювального сезону

Рівненщина готова до опалювального сезону на більше ніж 90%. Зокрема йдеться про об’єкти соціально-економічної та житлової сфери. За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського, підготовка до осінньо-зимового періоду триватиме до 23 вересня.  Про результати далі у прямій мові:

В тепловому господарстві підготовлено 802 котельні та 80 центральних теплових пунктів. Замінено 34 котли, з яких 10 на альтернативні види палива. Підготовлено 424 кілометра та замінено 2,1 кілометра теплових мереж. На вказані заходи використано майже 24 мільйони гривень. 

Юрій Приварський додав, що недостатній рівень виконання запланованих заходів по тому плану, який був затверджений у Вараші. Там підготовка просунулася лише на 14% від запланованого.

Зауважимо також, що дошкільні, загальноосвітні та медичні установи області готові до зими на 100%. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень