«Верес» зіграв унічию з «Арсеналом»

На момент початку гри у Борисполі вже було відомо, що «Іллічівець» переміг «Черкаський Дніпро» - 2:0, збільшивши відрив від рівнян на 6 очок. Тож, щоб повернути триочкове відставння від лідера, нашій команді потрібно було обігрувати на виїзді «Арсенал».

Звітний матч суперники розпочали обережно. У першій половині гри вболівальники, серед яких було чимало рівнян, стали свідками лише одного справді гострого моменту. Після кутового Сергій Герасимець пробив спочатку головою, а потім ногою, але голкіпер господарів був на місці.

Після відпочинку продовжилась гра без моментів. Неприємна для рівнян подія сталася на 65-й хвилині, коли Євген Неплях отримав друге попередження. Втім, у меншості «Верес» грав не дуже довго - на 79-й хвилині другий «гірчичник» заробив Есеола.

Кульмінаційний у грі момент стався на 84-й хвилині. Арбітр за гру рукою у штрафному майданчику призначив пенальті у ворота «Арсенала». На жаль, найкращий бомбардир нашої команди Руслан Степанюк не зміг переграти голкіпера.

Отож, «Верес» вдруге у нинішньому чемпіонаті грає унічию, і вдруге – 0:0

Інформаційна служба НК «Верес»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень