Рівненщина – без обласного військового комісара

Михайло Твердохліб, який досі очолював обласний військовий комісаріат (на фото), більше не працює на цій посаді

Чому її залишив і хто тепер керує Рівненським обласним військовим комісаріатом – розповідає керівник прес-центру оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин:

Він не звільнявся. Його перевели до іншого місця служби. Там зараз, наскільки знаю, тимчасово виконує обов’язки полковник Валентин Ревко.

Де саме служить тепер Михайло Твердохліб і чому його перевели, Анатолій Прошин не повідомив. Втім, не виключено, що його переведенню міг посприяти скандал. Адже військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України встановила, що Михайло Твердохліб вчинив протиправні дії, пов’язані з корупцією. Зокрема, у робочий час без відповідного докуметального оформлення відсутності на робочому місці відправив підлеглого офіцера у Німеччину собі за "Фольксвагеном". 

Тож прокурори склали на Михайла Твердохліба два адмінпротоколи  за частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адмінправопорушення "Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів" і передали у міський суд Рівного. Як поінформував військовий прокурор Рівненського гарнізону Віктор Петриченко, ця справа ще перебуває на розгляді і чергове судове засідання призначено на 14 листопада.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень