Корупція в освіті: керівника ВУЗу затримали за 5 мільйонів хабара (ФОТО)

НАБУ повідомило про підозру в хабарництві тимчасово виконуючому обов'язки ректора Національного авіаційного університету

Як повідомляє Національне антикорупційне бюро, 27 серпня затриманим в.о. ректора НАУ Володимиру Харченку й посереднику (адвокату) повідомлено про підозру в хабарництві в особливо великих розмірах. 

- У разі, якщо суд визнає їх винними, цим особам загрожує позбавлення волі строком від 8 до 12 років з конфіскацією майна, а також позбавлення права займати певні посади й займатися певною діяльністю строком до 3 років.

Нагадаємо, 26 серпня співробітники Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро й Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали Володимира Харченка при отриманні хабара в розмірі 170 тис. євро.

Під час обшуку за місцем проживання ректора, детективи НАБУ вилучили готівки на загальну суму близько 5 млн гривень (1,5 млн гривень, 50 тис. доларів, 70 тис. євро, 3 тис. фунтів стерлінгів, інша валюта), а також 9 золотих зливків масою від 2 до 20 грамів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень