«Рівне Разом» вимагає відновити пільговий проїзд у громадському транспорті (ФОТО)

Під стінами мерії Віктор Шакирзян вимагає подбати про вразливі категорії населення

Майже тиждень тому ГО «Рівне Разом» розпочала збір підписів на підтримку вимоги відновлення пільгового проїзду у громадському транспорті Рівного. Впродовж чотирьох днів активісти та волонтери громадської організації зібрали понад п'ять тисяч підписів рівнян.

Сьогодні, 6 серпня, Віктор Шакирзян та активісти «Рівне Разом» передали Вимогу до міського голови про відновлення пільгового проїзду у громадському транспорті Рівного та п'ять тисяч підписів рівнян у підтримку цієї вимоги.

Громадська організація «Рівне Разом» та Віктор Шакирзян вимагають винести це питання на засідання міської комісії ТЕБ і НС та ухвалити рішення про відновлення пільгового проїзду у громадському транспорті міста Рівного.

- Сьогодні ми передали нашу вимогу до міських чиновників щодо відновлення пільгового проїзду у місті Рівному. До нас постійно звертаються пільговики, які не мають можливості сплачувати за проїзд в умовах карантину. Ми вимагаємо від місцевої влади нарешті прийняти рішення і відновити законне право пенсіонерів, людей з інвалідністю та інших незахищених категорій, — зазначив Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, з початку карантину міська влада Рівного скасувала безкоштовний проїзд у громадському транспорті для пільгових категорій населення.

Та за весь цей час міські чиновники так і не поставились з розумінням до людей — обмеження не послабили й альтернативи не знайшли.

Якщо порівняти ситуацію у містах-сусідах, то станом на 1 серпня пільговий проїзд відновлено у Тернополі, Івано-Франківську, Луцьку, Хмельницькому, Львові та Чернівцях. Тож лише Рівне досі залишається чи не єдиним обласним центром Західної України, де пільговий проїзд досі скасований.

Віктор Шакирзян та активісти ГО «Рівне Разом» наголошують, що і надалі контролюватимуть дії місцевої влади та захищатимуть інтереси рівнян.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень