Рікі Мартін оголосив про заручини

Дата весілля поки невідома

Пуерториканський співак Рікі Мартін офіційно повідомив, що заручений і готується вступити в шлюб зі своїм бойфрендом - художником сирійського походження Джваном Йосефом. Правда, дату весілля Ріки поки не називає.

Про свої заручини 44-річний Мартін розповів в ток-шоу Елен Дедженерес. Рікі також зізнався, що саме він зробив пропозицію своєму коханому, вставши на одне коліно і діставши оксамитовий мішечок з прикрасою. Музикант був так збентежений, що пропозицію руки і серця зробив «жахливо нерозумно». Замість того, щоб запитати, «Чи вийде Йосеф за нього», Рікі раптом запропонував йому подивитися, що в мішечку.

«А потім я сказав, що хочу провести з ним своє життя. Він засміявся і відповів: «А в чому питання?». Це був прекрасний момент, я опам'ятався тільки через 30 хвилин і почав запитувати у нього: «Ти відповів «так», ти відповів «так»?», - розповідає Рікі.

Рікі Мартін і Джван Йосеф зустрічаються близько року. Вперше пара з'явилася на публіці разом в квітні 2016 року в Сан-Паулу під час гала-вечора американського фонду дослідження СНІД. До речі, про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію Рікі Мартін вперше заявив у березні 2010 року.

Нагадаємо, Рікі Мартін зараз виховує 8-річних синів Валентина і Матео, народжених сурогатною матір'ю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень