«На носі» ще одне королівське весілля

Заміж виходить молодша сестра Кейт Міддлтон - Піппа

Обранцем дівчини став 40-річний британський мільярдер Джеймс Меттьюз, повідомляє The Daily Mail.

Меттьюз зробив пропозицію Піппі минулими вихідними під час романтичної поїздки в Озерний край.

Заручини стали сюрпризом не тільки для друзів та батьків Піппи Міддлтон, але й для неї самої. Видання пише, що Піппа втратила дар мови від подиву, коли Джеймс опустився на одне коліно, витягнув з кишені заповітну коробочку з обручкою і попросив Піппу стати його дружиною.

Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюз почали зустрічатися не так давно. Впеше папараці сфотографували їх разом торік у вересні. Це вже не перший роман Піппи і Джеймса: пара вже зустрічалася у 2012 році. Але тоді їх стосунки виявилися зовсім недовгими. Піппа саме почала зустрічатися з Ніко Джексоном, стосунки з яким тривали три роки. Але як тільки молодша Міддлтон розлучилася з Ніко, а це сталося у вересні 2015 року, на її горизонті знову з'явився Меттьюсз.

Джеймс, на відміну від багатьох колишніх кавалерів Піппи, не обтяжений аристократичним походженням. Зате він дуже багатий. Меттьюз заробив свій статок операціями на ринку цінних паперів. Але Піппу, як стверджують її подружки, привернули зовсім не гроші. Мовляв, вони – споріднені душі: Меттьюз поділяє практично всі захоплення своєї нареченої. Приміром, обидва – завзяті спортсмени. Вони разом і плавають, і бігають, і здійснюють велопрогулянки. А на початку цього року закохані удвох взяли участь у лижному марафоні – на трасі довжиною в 33 милі в Норвегії.

Між тим, дата весілля поки не призначена. Але передбачається, що церемонія відбудеться в наступному році і буде, як упевнені журналісти, однією з найбільш помітних подій у світському житті Британії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень