Репетиторам у Рівному необхідно задекларувати доходи

Йдеться про вчителів, які не зареєстровані, як підприємці

Як роз’яснили в Державній фіскальній службі у Рівненській області, викладачі-репетитори, які не зареєстровані підприємцями, але постійно надають репетиторські послуги фізичним особам, зобов’язані за підсумками звітного року задекларувати отримані від такої діяльності доходи та сплатити з них податок.

Податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік викладачам-репетиторам слід подати до 1 травня 2019 року за місцем реєстрації.

Суму податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб (ставка податку 18%) та військового збору (ставка 1,5%), зазначену в річній податковій декларації, такі особи самостійно мають сплатити до 1 серпня 2019 року.

У разі необхідності отримати безоплатну консультацію щодо декларування доходів,  кожен громадянин може у Центрах обслуговування платників податків за місцем свого проживання. Репетитори з Рівного можуть звернутися до податків на вул. Відінську, 8. 

Перелік центрів обслуговування платників податків області знайдете тут

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень